311209


såg finding neverland igår. är inte den bästa filmen jag sett, den är för det mesta lite småseg, men i slutet blir den alldeles fantastisk! som vanligt när jag kollar film så fällde jag såklart en tår när det var som allra finast. förstår inte vad det är med mig då jag i nästan varje film jag ser (till och med i förutsägbara romantiska komedier och tecknade barnfilmer) börjar gråta när det händer någonting glatt/sorgligt/fint.

311209

har deppat i flera dagar över att skorna i förra inlägget tagit slut precis när jag skulle köpa dom. men snart är det ett nytt år och då ska man glömma sina gamla bekymmer och blicka framåt bla bla bla. nu ska myskläderna bytas mot finkläder och rigavodkan fram! ska förmodligen fira nyår i höganäs för första gången i mitt liv, spännande. har funderat ut några nyårslöften (som inte är särskilt orginella men ändå), nämnligen att äta nyttigare och ta hand om mig själv bättre. gott nytt år!

271209


mina drömskor är på rea! finfinfina är dom. letar efter sådanan här skor överallt men går knappt att få tag i, förutom i secondhandaffärer där de jag funnit alltid varit för stora eller för små. nu när dessa skor är 25 pund billigare och jag är rik sedan julafton ska dom bli mina.


271209

följ mig på bloglovin, klicka här.

271209






är kär i hårfärgen.


271209


en svensk tiger.

261209

josefine nilsson likes this (från tjuvlyssnat.se).

två kvinnor ~65 står och pratar vid kassan samtidigt som de packar ner sina varor.
de pratar om allt från stickning och krämpor till vädret.
kvinna 1 (har packat färdigt och börjar gå mot utgången men vänder sig om till den andra kvinnan):
det var trevligt att träffa dig live, rut! det blir ju mest på facebook nuförtiden.


251209


känner mig lite efter. beirut har visst släppt en ny skiva i år. fick nys om det av en slump när jag sökte på honom på spotify. låter riktigt bra hitills. lite synd bara med electrogrejen, men jag gillar det ändå på något sätt. älskar denna låten, speciellt titeln beirut – my night with the prostitute from marseille.

251209

mina spellistor. som jag tjatar med dom! om ni inte lyssnat än, gör det.

puss josse 1
puss josse 2
puss josse 3
puss josse 4
puss josse 5
puss josse 6

alla är 20 spår.

251209

har suttit hela dagen och fixat med denna bloggen. är rätt så nöjd nu faktiskt,
har bara lite småsaker kvar för att få den perfekt. just nu är jag väldigt pepp
på att börja blogga ordentligt igen. skitkul känns det.


välkomna!

251209


</3

251209









.

RSS 2.0