WHEN I LOOK AT YOU HEAVEN'S ON FIRE

så har man varit i emmaboda också. har haft det riktigt roligt och galet! galnare än vanligt faktiskt. åkte dit utan packning och knappt någon alkohol alls. har sovit både på hotell och i hus, fått världens godaste frukost, en massa alkohol och mat. hittade ett "inget annat än dans"armband i min väska när jag vaknade igår. tack rd! nu ska jag lägga mig i soffan framför tvn och ta det lugnt ett tag. sedan kommer ett hyllningsinlägg till en av de absolut finaste människorna jag någonsin träffat.

VÄNTA VÄNLIGEN

hemma från arvika nu. var riktigt kul där. bilder läggs upp på facebook inom kort. speciellt en bild är väldigt kul. har börjat jobba nu också. världens bästa jobb. har precis sett på allsång på skansen och känner mig lite folklig. nu ska jag läsa och sova. imorgon blir det 1,5 h cykling klockan 8 på morgonen. jag har verkligen sämst kondition efter allt festivalande i sommar så önska mig lycka till. lite roligare update kommer inom kort. 


asgarvar åt något jag inte minns

SOMEONE TAKES YOUR HAND THEN LEADS ME THROUGH THE DOOR




0 DAGAR KVAR TILL ARVIKA

har knappt kunnat sova inatt på grund av åskan. både jag och penny var lika rädda. tur att jag inte befann mig i ett tält på arvika. då hade jag dött av hjärtinfarkt eller något. nu ligger min lilla älskling och sover så jag passar på att äta och läsa. ska börja packa. snart. och tvätta mitt löshår. och klippa luggen. och cykla (i ösregn) och vattna lite blommor. och hämta tältet. och sola solarium. och städa lite. osv osv osv. skriver för tillfället en till blogg i kristis logg på facebook medan hon är utomlands. det jag skriver där är förmodligen roligare än detta.

1 DAG KVAR TILL ARVIKA

festivalbiljett check!
resa t/r check!

var såsåsåsåså nära att få biljett + backstage osv till mig och olof på wow. är inte alls bitter nu nej. just nu har jag bara lilla penny lane i huvudet. borde starta en egen blogg om henne eller något, känns som hon annars kommer ta över den här. idag har jag solat nästan hela dagen, fastän jag hatar att sola. var över 50 grader i min trädgård. låter helt sjukt, men termometern visade faktiskt på det. min söndriga mobil är på lagning så har en tillfällig nu, en lånenokia från stenåldern med snake. nu är jag äntligen nåbar och tillbaka i civilisationen igen. fast har inga nummer vilket gör att jag antingen 1. förstår vem det är som smsar 2. smsar på tills jag förstår vem det är jag smsar med 3. fråga vem det är som smsat mig (tråkigaste alternativet). nu ska jag upp och läsa män som hatar kvinnor.


saknar denna kvinnan. kom hem!


2 DAGAR KVAR TILL ARVIKA

och jag har fortfarande inte fått min biljett än. känns bra! har heller inte köpt resa upp och nu är den billiga tågresan slut. håller tummarna att jag hittar någon att bila dit med. hemresa i bil har jag. tror jag i alla fall. om det inte skulle vara för arvikafestivalens seghet att skicka mig min biljett hade jag varit i småland och haft det trevligt nu. men nej. har chans att vinna en extrabiljett också. om jag gör det säljer jag den och drar till emmaboda. nu ska jag se någon gammal shakespearefilm och sova.

3 DAGAR KVAR TILL ARVIKA

för tillfället är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen uppe. ska nog ta en shot kan jang för att försöka bli piggare. har hitills haft en mycket bra helg. filmade nyss världens roligaste video när penny sitter och äter blommor tills jag visslar. då stannar hon upp, lägger huvudet på sne och ger ifrån sig ett litet skall. efter det slickar hon sig snabbt på nosen och springer mot mig. hon hoppar upp i mitt knä, viftar på svansen och är alldeles galet glad. vid ett tillfälle hoppar hon upp och biter mig i näsan. har försökt att printscreena men det verkar inte funka. nu bär det av till höganäs.


KVÄLLSMUSIK


TITANIC ÄR UNIVERSUMS FINASTE FILM


THE TRUEST FAITH

har blivit sjuk. intensivt festivalande tar på krafterna. som vanligt drömde jag en massa verklighetstrogna drömmar inatt. känns nu för tiden som att jag lever ett andra liv när jag sover. bland annat drack jag ett gott vitt vin (gillar inte vitt vin i verkliga livet). jag var också och handlade en sjukt fin jeansjacka. om jag skulle sett en likadan i verkligheten skulle jag köpt den på direkten. önskar jag vore bättre på att sy så att jag kunde göra den själv. i drömmen blev jag även taggad i en video från nån festival där jag spelar gitarr skitbra och sjunger jättefalskt. nu när jag har högre internethastighet kan jag äntligen se filmer och tvprogram på datorn. för tillfället ligger jag i min säng och kollar psl-intervjuer. imorgon hade jag tänkt att bli frisk. då ska jag sätta upp de sista arvikaaffischerna, secondhanda och socialisera mig.


24-25


funderar över vart legginsen jag har på bilden tagit vägen. de är sjukt snygga.

YOU'RE ENTIRELY BONKERS. BUT I'LL TELL YOU A SECRET. ALL THE BEST PEOPLE ARE





idag fick jag ett smakprov av att leva på stenåldern. varken internet, hemtelefonen eller min mobil har fungerat. nu går det dock att använda internet igen. såg alice i underlandet i dag. filmen var inte alls som jag förväntat mig. den var inte alls särskillt tim burtonig eller galen, vilket jag i för sig redan hört och var beredd på. nästa gång jag går på maskerad ska jag lätt klä ut mig till alice. anne hathaway som den vita drottningen var katastrofalt. nu ska jag se om filmen igen.

HOME SWEET HOME

äntligen hemma efter en vecka fylld av alkohol, stekhet sol, hetsikort, fantastiska konserter, dansdansdans, langos, nyfunna bekantskaper och allsång. kändes både skönt och vemodigt att lämna borlänge. efter en vecka är man rätt sliten samtidigt som det känns tråkigt att ännu en festival har blivit avbockad på listan av sommarens höjdpunkter. var tänkt att jag skulle åka direkt till hulfred, men så blev inte fallet på grund av konkursen. otroligt tråkigt tycker jag, eftersom hultsfred är en av mina favoritfestivaler samt att jag har boende i hus där. är som en dröm att ha en festival man är fräsch på. å andra sidan behöver jag nog några dagar att vila upp mig inför arvika. har haft lite smått panik då jag ännu inte köpt resa till arvika än. men mitt flyt fortsätter då jag lyckats fixa skjuts i bil dit också, vilket betyder mer pengar till alkohol och langos!

såg ovanligt många konserter under p&l. bäst var lätt hästpojken. publiken var lite småtråkiga men jag och några till livade upp stämningen. att höra en av mina favoritlåtar från där jag ropar live var riktigt fint. på arvika ska jag stå längst fram och försöka att få mig en pratstund med martin. är ännu mer kär i honom efter min vistelse i borlänge än tidigare.

är puss


RSS 2.0