310510

vad många ni är som läst min blogg under den senaste tiden då. kulkul! fast inte lika roligt jag knappt orkar skriva här just nu. här är lite bilder från siesta iaf.

280510

sitter och kammar ut mitt löshår som är en enda stor röra.  trots att jag inte drack någonting igår på balen var jag ändå full hela dagen. det är nu bakfylleheten börjar visa sig. men den saken löser sig om tre timmar då jag befinner mig på siesta i hässleholm igen. att gå på balen och få vila upp sig lite var välbehövt. att sova i en nybäddad varm säng också. siesta har varit otroligt roligt hittils. trots att tiden gick alldeles för snabbt. nu är det bara två dagar kvar. punkter jag hitills lyckats hålla från förra inlägget: 2, 4, 5, 6, 7 och 8.

240510

okej, lite mål för siesta. 1. lyckas hålla mitt hår i någorlunda okej skick 2. aldrig bli nykter 3. berätta för hästpojkenmartin hur mycket jag tycker om hans blogg 4. inte lyckas slarva bort något viktigt 5. inte få något viktigt snott 6. försöka att inte frysa ihjäl 7. ha kul 8. åka ifrån campingen så jag hinner till balen 9. se minst ett band 10. hemlizihihheheheohho

nej om man kanske borde sova. om det blåser såhär mycket imorgon vet jag inte vad jag gör.


240510

lite bilder från min fartfyllda vecka. nu ska jag börja packa inför siesta. slog nog rekordet i att köpa mest mat inför en festival idag. det värsta är att jag vet att jag inte kommer äta någonting överhuvudtaget. imorgon kommer det bullar och drinkfrukost hit innan det bär av till hbg för att sedan bila till hässleholm. kom precis på att jag inte har en sovsäck. känner mig lika väl förberedd som vanligt. ses på siesta eller om en vecka!









230510

kom precis hem för första dagen på länge, har haft fullt upp hela veckan. kameran har följt med så imorgon blir det lite bilder. jag är trött, sliten men glad. plötsligt händer det.

170510

detta bandet ska jag se på onsdag. sjukt bra! är glad jag blivit påmind om dom igen. glömmer så lätt bort alla bra band som inte finns på spotify.



dagens ilandsproblem: den här rutan kommer upp flera gånger om dagen. ljudet när detta sker är precis som på fbchatten. tror vid varenda tillfälle att det är någon som skriver till mig, innan jag ser att det är falskt alarm.


160510

någonting jag ofta fastnar för är kommentarer i andras bloggar. älskar att läsa sådana. i martins blogg var det någon/några som skrev kommentar efter kommentar med djupa filosofiska tankar, beklagningar över livet och andra saker som verkligen inte hade någon som helst relevans. när jag har tid och ork ska jag gå tillbaka till bloggens start och kopiera in alla sådana skriverier i ett worddokument och spara, för att läsa när jag har tråkigt och känner mig lite djup. i alla fall, såg denna kommentaren i en blogg jag läste nyss. fint.

"läste en artikel för ett tag sedan som handlade om vad som händer med kroppen när en blir kär respektive förälskad. vid långvarig kärlek produceras mindre adrenalin än vid förälskelse.

de som blir kära känner en stabil och långvarig känsla för en annan person, medan de som blir förälskade ser kärlek som något totalt uppfyllande, på liv och död, som en drog och framför allt något som måste ske här och nu.

jag blir endast förälskad."


150510


lovade ju en bild på mig i min hårförlängning. här är en. ursäkta min fula min. just nu är jag gladgladglad. tänk att något så litet kan bidra till världens största leende.

150510



ännu en låt som får mig att längta efter sommar. nu har fåglarna börjat kvittra så det kanske är dags att sova.

140510

idag har jag vandrat i två timmar med flera uppförsbackar inkluderat. har även gått igenom en kohage, efter att precis ha fått berättat för mig hur många som dör av att bli ihjälstångade av tjurar varje år. har inte varit så rädd på länge. höll hela tiden koll på flyktställen (dvs träd eller stängsel att hoppa över) men tjurarna var inte så aggresiva som tur var. när jag väl gått igenom hagen med hjärtat i halsgropen kände jag mig otroligt löjlig. både morfar och pappa har sina histoier om när de var unga och blev jagade/red på tjurar for fun. den modigheten verkar inte ha överförts till mig. tur det kanske. är rätt glad ändå att jag fått lite mer vett i huvudet.


120510

hatar att jag varje gång jag ser dig tänker, jaha nu gör du ingenting. var det inte så mycket du skulle göra?


120510

en full kristi försöker övertyga mig att komma  hem till henne (vilket jag oturligt nog dock ej kan).

21.35: KOM HIT OCH DRICK VIN MED OSS :D :D :D
21:37: vi dricker vin jag kati och henke. säkert att du inte vill komma? ::
21:47: hon dricker vin och vi äter kebab, kom hit!!!!!!::
22.05: KOM HIIIIT! VI HAR MEGATREVLIGT OCH DRICKER VIN! :D :D :D :D :D
22.13: men kom, jag har chips, popcorn och glass och fyra hyrda filmer, så kom igeeeen! och så har jag sprit också!!

fredag tycker jag vi kör istället. och hela nästa vecka?

120510

okej, min ledighet ser ut såhär.

imorgon: träffa en vän, österlen förmodligen
övermorgon: träffa en vän, leta studentklänning i hbg/lund/malmö, festa
lördag: studera, festa
söndag: vikenloppis, leta saker till framtida hem i köpenhamn
måndag: träffa en vän vän, affischera
resten av veckan: är jag öppen för förslag! hittar på vad som helst när som helst. bara det inte kostar massa pengar. gärna med alkohol inkluderat!



finfin "väska".


120510

vädret alltså. det räcker inte med typ 0 grader värme, nu ösregnar det också. är det inte meningen att sommaren ska komma nu? om två veckor ska det vara fint väder, annars vet jag inte vad jag gör. idag får jag mitt nya abonnemang med gratis sms. tycker jag varit duktig som klarat mig utan pengar på mobilen i en månad. men nu jävlar är jag back on track!


100510


imorgon har jag förhoppningsvis fått denna klänning hemskickad till mig. håller tummarna den är lika fin som på bild. är tänkt att vara min klädnad på studentbalen. jag har aldrig haft tanken att ha en lång klänning på mig, det är helt enkelt inte jag. precis som med jeans. har nog inte använt jeans på över två år nu. varför jag valde att köpa en röd klänning till balen har jag faktiskt ingen aning över. tror inte jag äger något rött plagg faktiskt. är nog för impulsiv för mitt eget bästa.


090510

har tänkt att byta ställe att blogga på flera gånger. först till wordpress, men ångrade mig stort då det verkade allt för komplicerat och tidskrävande för otekniska mig att få en fin design. sedan till blogspot. där blev jag otroligt positivit överaskad! hur lätt som helst kunde man fixa sin header, text och lägga till andra finurliga applikationer. mitt mod sjönk lite och jag önskade för en stund att jag kunde spola tillbaka tiden för att välja att starta denna bloggen där istället för här på blogg.se

för ni ska veta vad jag fixat och trixat med denna bloggen. den kanske inte ser mycket ut för världen trots allt mitt hårda arbete bakom den. koder och andra krångliga saker hit och dit. förstår knappt hur jag lyckats. har fixat allting själv, förutom headern som jag googlat mig till hur jag skulle få in. kanske är mer teknisk än vad jag tror. eller möjligen bara dum i huvudet som ägnat så mycket tid på att få denna bloggens utseende så som jag vill ha det. dock tröttnar jag otroligt snabbt och blir aldrig nöjd. snart kommer jag säkert sitta här hela natten igenom med blodsprängda ögon, redbull och magsår igen.

090510

lyssnar på min spellista på spotify där jag samlar alla mina favoritlåtar. den är uppe i några tusen nu. mer än ofta shufflar jag mig till en låt jag knappt minns jag hört. lika ofta en låt jag glömt bort hur mycket jag älskar.


denna låten är en av de sistnämnda.

080510

























.

080510

har vunnit en festivalbiljett till peace & love! kollade in på hemsidan jag tävlade på maniskt flera gånger om dagen i en vecka fram tills nu. trodde aldrig jag skulle vinna. skrek så högt att min hals fortfarande gör ont. kommer bli en bra sommar detta. nu ska jag fortsätta att bli psykad till girl interrupted.

050510

fick en inbjudan på fb av magnus till en festival han annordnar i jokkmokk där mannen of my dreams visst ska uppträda. trodde han lagt av med sådant men inte. måste dit. dock lite långt! men äventyr är alltid roliga.

okej, såg nyss det kostar runt en tusenlapp att ta sig dit + över ett dygns resa. priset och restiden blir lite för mycket. ska köpa en trisslott imorgon bara för det och hålla tummarna hårt hårt att jag vinner en miljon eller två.


050510

har inte hänt så mycket vettigt i mitt liv och känner inte att jag har några värst intressanta tankar/funderingar att dela med mig av. men i alla fall, igår var jag på informationsmöte inför mitt sommarjobb. om jag har tur så får jag extrajobb i mölle också, vilket jag hoppas då jag är i stort behov av pengar. såklart så ville min kropp jävlas med mig, så fick en extrem hostattack under informationsmötet. var tvungen att gå ur rummet och in på toaletten och hosta tills tårarna rann. förstår verkligen inte vad som hände med mig. resten av mötet fick jag dricka vatten non stop för att samma hemska upplevelse inte skulle ske igen. idag har jag varit i skolan och en sväng förbi kristi. där åt jag en brownie och på vägen hem kunde jag inte motstå att köpa ben & jerrys nya pinnglass. den var helt ok! men min favorit kommer obesegrat vara cookie dough. nu ska jag studera lite. sedan ska jag betala klänningen från minimarket som kommer att bli min! happy girl. är jättepepp tills på fredag. då ska det festas för första gången på vad det känns som ett  jättebra tag.

030510

OKEJ, NU SKA JAG VISST PÅ BALEN ÄNDÅ. BILJETTEN ÄR BOKAD. TACK FÖR VÄRLDENS FINASTE FÖRSENADE FÖDELSEDAGSPRESENT KRISTI. SER FRAM EMOT DET VÄLDIGT MYCKET FAKTISKT. HOPPAS BARA JAG LYCKAS KÖPA DEN FINFINA KLÄNNINGEN FRÅN MINIMARKET OCKSÅ, ANNARS BLIR MINA PLANER I UTSTYRSELVÄG FÖRSTÖRDA. GREJEN ÄR BARA ATT JAG KOMMER ATT HA FESTAT PÅ SIESTA I  2-3 DAGAR INNAN BALEN, SÅ KOMMER VARA HELT DÖD. MEN MAN TAR BARA STUDENTEN EN GÅNG I LIVET! VARFÖR SKRIVER JAG MED CAPS KANSKE NI UNDRAR. SVAR: VET INTE.

020510

nu har jag suttit ute i solen med datorn och studerat med musik på högsta volym (vilket inte är så högt) sedan jag vaknade. om jag inte fått åtminstonde lite färg nu vet jag inte vad jag gör. helst brun och inte rödvit färg då. det jag hållt på med idag skulle egentligen inte behövt ta mer än en timme, men eftersom jag är så seg har det tagit mer än det fyrdubbla. sitter här i samma stora rosa hultsfredtshirt som jag sovit i, i skuggan visar termometern på runt 10 grader och jag avlider av värmeslag.

är nog inte gjord för sommar egentligen. ändå längtar jag till den hela tiden, men det är nog mest pga de känslor och aktiviteter sommaren för med sig snarare än varmen i sig. jag kastar sten mot solen för jag hatar den sjöng håkan nyss. jag känner mig inte riktigt så brutal just nu, men nästan. anmälde mig till en tävling med chans att vinna en p&lbiljett som avslutats nu. var cirka 15 medtävlande. jag tycker definitivt jag skrev den bästa motiveringen till varför jag borde vinna, men har inga förväntningar alls. har förberett mig på att inte vinna, men nog drömmer jag lite om att öppna min inkorg och finna ett mail med en elektronisk biljett till en finfin vecka i borlänge.

020510

håkan: jag var besatt av spindelmannen i princip, väldigt länge
luuk: vad innebär det?
håkan: det innebar att jag köpte alla tidningar som kom ut och jag även hade en spindelmannsdräkt faktiskt som jag brukade sätta på mig efter skolan. och gick omkring i kvarteret såhär på kvällarna i dräkten. och en kväll satt jag i en buske med dräkten på och mina klasskamrater gick förbi och rökte på en cigarett. jag har nog aldrig känt mig så utanför. det var höjden av utanförskap.

http://www.youtube.com/watch?v=AeBURMeRbkw&feature=related ♥


010510


min kväll är lika med

18.00 broder daniel forever
20.00 jaketen på julia
21.00 donnie darko

+ äppelkaka och hostmedicin på det

010510

alltså. du är ett jävla as. är så glad att jag äntligen insett det nu till fullo. borttagen och raderad.

010510

mamma förstörde min gamla kärlek till mr darcy lite genom att avslöja att polisen med den fula mustachen i miss marple spelas av samma person.


RSS 2.0