310110

jag brukar inte tänka på det, men herregud vad jag har tinnitus! mina öron spelar någon konstig osammanhängande melodi för mig nu. jag mår föresten mycket bättre idag. känner mig fortfarande rätt mör (haha) men behöver istället för att snyta mig en gång i minuten snyta mig kanske en gång var 10:e minut. men har fått en riktigt hemsk hosta. vaknade inatt av att jag hostade sjukt mycket. känns som jag kommer hosta tills jag spyr ibland. men snart kommer det också gå över och jag blir frisk! hallelujah

300110

såg nyss världens vidrigaste puttinuttigt förutsägbara film, allt en tjej vill ha. eller ja, var tvungen att slå över några gånger när filmen blev för sockersöt. och slutet klarade jag verkligen inte av att se. inte för att jag inte kommit fram till hur den slutar ändå. värst vad mycket ni läser min blogg nu för tiden då. jag som tycker jag aldrig skrivit tråkigare inlägg. åt nyss för första gången på länge! stort framsteg. både kvällsmat och kladdkaka. har nästan ingen feber längre heller. jag hoppas verkligen jag är helt frisk till på måndag. då ska jag träna! kan inte fatta att jag längtar till att träna. kommer säkert sluta med att jag blir bundis med anabolakillarna på muskelknuttesidan av gymmet. längtar tills denna dagen är förbi. sen blir det nya tag! föresten, varför måste man vara så tjejig?! bara jobbigt.

300110

jag mår skit. sedan i söndes har jag bara blivit sämre, och igår bröt det ut totalt! har vad jag minns inte varit såhär sjuk på flera år. har haft så ont i halsen att jag inte kunnat prata eller äta, snytit sönder min näsa, varit så varm att jag fått öppna fönstret och sätta elementet på kyla/frysit så mycket att jag legat skakandes under täcket med elementet på högsta värme och med min tjockaste tröja på och jag har varit för yr eller svag att ens orka ta mig upp ur sängen. antingen sov jag eller feberyrade. hade en kanna med iskallt vatten som jag med jämna mellanrum doppade en handuk i för att lägga på min panna. när jag hade som svårast att andas fick jag ha handuken över hela mitt ansikte, det hjälpte faktiskt. det enda jag ville var att sova, sova, sovas så att helvetet skulle försvinna.

nej fyfarao! var tvungen att beklaga mig lite. mår betydligt bättre idag. fast är fortfarande helt svag, yr och har fått en hemsk hosta. ligger här i sängen med datorn och läser bloggar. har skrämt upp mig helt genom att läsa kommentarerna till alex blogg om inlägget han skrev om "mirakel", där folk skriver om övernaturliga saker de varit med om. får hoppas att jag lyckats somna ikväll. fast så mycket som jag sov igår lär jag inte somna på några dagar. idag för ett halvår sedan var jag på emmabodafestivalen.

260110

håller med henrik om att oh life was like a film. frågan är bara vad för genre. håller tummarna för en amerikansk romantisk komedi.


260110

jävla helvete.

upp om 4 timmar. yes.

240110

hey ho. lyssnar på basshunter (varför?) och gillar det (varför!?) camilla vill du jag ska pilla okej då ska jag paja din frilla! bara ett exempel på hans fantastiska texter. ett annat är lyricsen till utan stjärnorna. mycket poetiskt och vackert! innan jag dör måste jag stå längst fram på en konsert med honom. kom för några timmar sedan hem från oslokryssning. mycket trevligt! är fortfarande rätt full. funderar på när jag kan ha gått och lagt mig igår (har kommit fram till att det måste varit runt 7) och hur många drinkar jag fått i mig (minst 7). danskar och norrmän är mycket generösa, köpte inte en enda själv! nu ska jag nog ta och vila lite, är sjukt trött.


170110


en ny favorit, andrew jackson jihad.


160110

veckans bästa (förutom mitt förra inlägg): har på grund av diverse anledningar dragit på mig en biblioteksskuld på 356 kronor! jag gick dit för att försöka argumentera mig bort iaf en liten del av skulden. i kassan stod en kille som jag började beklaga mig för. han avbröt mig mitt i allt, sa att han kände igen mig och frågade om brukar hänga på bara rock. eh nej, svarade jag (vet inte ens vart stället ligger!). efter lite mer yrande från min sida sa killen plötsligt någonting "men detta löser vi, ha det så bra vi ses hej". jag fattade ingenting just då, men när jag senare kom hem och loggade in på min bibliotekssida så var alla mina skulder borta! om jag varit 70+ skulle dagens ros i hd gått till "den vänlige unge gentlemannen på helsingborgs biblioteket".


160110

med risk för att låta som en sponsrad modebloggare, har nyss gjort årets kap! köpte ett i.d get started kit, en lancome hypnose mascara och redkens real control hårinpackning för endast 700 kronor. bara get started kitet skulle ha kostat 995 kronor om jag köpt det här i sverige. är så glad alltså. på hemsidan som jag egentligen skulle köpt produkterna på hade get started kitet tagit slut. med tårar i ögonen började jag förgäves (trodde jag) leta efter någon annan hemsida att köpa dem på. då hittade jag feelunique.com. billiga produkter + fri frakt, helt perfekt!

vad har hänt mer i mitt liv? jo, jag har börjat träna rätt ordentligt. känner mig inte lika malplacerad på gymmet längre. snart kanske jag till och med vågar mig över på muskelknuttesidan (den delen av gymmet där alla anabola-killar hänger)! jag har även märkt hur otroligt sockerberoende jag är. var utan socker en dag och blev helt galen! det enda jag kunde tänka på var kladdkakor, baklawa och m&ms. sedan jag hade min "GAH! MÅSTE HA SOCKER! JAG DÖÖR!"-dag har jag inte ätit något godis.

är mycket stolt över mig själv! känner inte alls lika starkt sug för socker längre. men mår lite illa, är yr och känner samtidigt att någonting saknas (=sockret förmodligen). nej, från och med nu ska jag bli av med mitt sockerberoende. jag ska inte äta något godisaktigt på vardagar utan spara mig till helgen. kommer förmodligen inte äta särskillt mycket onyttigt då heller som ett resultat av min nyttighet under vardagar. återkommer med mer uppdatering av min kamp mot sockret!

100110


så sjukt fint.

080110

eftersom jag helt vänt på dygnet har jag för tillfället inget bättre för mig än att läsa en forumtråd vid namn "det största misstag du gjort ute bland folk". fann denna historia som är det roligaste jag läst på länge! har skattat så mycket att tårarna sprutat, mina kinder är helt dyngsura! att jag med all min kraft försöket hålla tillbaka mina skrattanfall för att inte väcka familjen har bara gjort det värre. läs och se om ni har lika bra fantasi och inlevelsefömåga som mig:

jag gjorde ett riktigt klavertramp. det var iof bara 2 pers med. men ändå

Klockan är halv sex på morgonen. Ute på landet där jag bodde är det kolsvart vid den tiden vissa dagar och man ser knappt vart man sätter foten. Lite längre fram hör jag plötsligt att det smäller i en brevlåda.
''Vem är ute och kollar posten halv sex på morgonen?'' Tänker jag och fortsätter gå. Det smäller i en till brevlåda. ''Va? Kollar människan i andras brevlådor också?'' Det här verkar skumt så jag närmar mig en aning försiktigt och då ser jag en stor skugga som rör sig där framme.
''Helvete oxå det är en stor älg! Vad ska jag göra?'' Det är kolsvart liksom och jag har ganska bråttom till bussen. I brist på fantasi börjar jag stampa med fötterna i marken. Älgen rör sig inte ur fläcken. Jag börjar då stampa i marken samtidigt som jag klappar hårt med händerna. Det brukar skrämma bort dom, men älgen rör sig bara några meter upp på en intilliggande gräsmatta och stannar sen.
''Faan.'' Kvider jag för mig själv och stampar och klappar ännu mer, men ingen reaktion. ''Men,'' kom jag på ''om jag säger någonting så måste ju älgen fatta att jag är en människa och försvinna därifrån.''
Med denna briljanta ide i tankarna tar jag nu i det hårdaste jag kan när jag klappar och stampar och skriker.
-Stick ditt jävla äckel!
Nu fick jag en reaktion. Älgen fortsätter upp på gräsmattan, upp på altanen till det tillhörande huset och in genom altandörren. När ljuset nu lyser upp min paranoida tillgjorda älg, så ser jag att det inte alls är någon älg.
Det är en människa! och till råga på allt en jag känner. Jag trodde jag skulle dö och fortsatte sedan till bussen och hade sedan ångest hela dan hehe.

en kommentar angående historian lyder: HAHAHAHA! Det var sjukt roligt! Träffade människan efter?

svaret blev: näe inte på ett bra tag. han vet nog fortfarande inte om att det var jag.
när jag kom hem berättade jag för mamma och hon ville bara sjunka under jorden. jag tyckte att jag skulle gå och be om ursäkt och mamma blev bara helt gravallvarlig.
-Du säger INGENTING. Om han inte nämner detta så säger du inget. Du kan bara inte gå ner dit och säga. ''Ursäkta för imorse men jag trodde du var en älg.''

frågan jag ställer mig själv nu är om detta faktiskt var så kul som jag inbillat mig, eller om mina skrattanfall beror på att klockan är halv 4 på morgonen och jag börjar bli lite trött.


060110




050110

låg uppe i sängen och kollade film. såklart så somnade jag och drömde en massa konstiga drömmar (men inte det jag alltid brukar drömma om, bombplan á la ww2, som tur är!). när jag sedan vaknade trodde jag klockan var minst 3 på natten. men nej, klockan är inte ens 11. och jag är jättepigg. vad ska jag nu göra?! jag som hade tänkt vända på dygnet från att gå och lägga mig vid klockan 5 till att vakna runt klockan 5. bli lite pensionärig och stå och hälsa på tidningsbudet istället för att få ångest över att jag inte somnat när jag hör denna stanna vid brevlådan. nej vakna i ottan, ta en morgonpromenad utan att träffa en enda människa (förutom kanske någon tant agda som är ute och går med sin hund) och äta lunch vid klockan 12 istället för frukost. men detta kommer förmodligen aldrig hända. med 99% säkerhet kommer jag inte sova när tidningsbudet kommer imorgonbitti heller.

040110

dagens frisyr: mycket dust it, tupperat, volymastrat och hårsprayat
dagens smink: alldeles för mörk foundation, dålig concealer,
mascara, beige eyeliner, rödaktig rouge, beige läppstift
dagens klädsel: strumpbyxor, killtshirt och kofta. svartivtt
dagens planer: har redan varit i stan så ska sitta här,
kanske se film och sen sova
dagens vill ha: mina drömskor
dagens saknad: saknar johan
dagens drog: nordpolen
dagens tråkigaste: all väntetid, internet är så segt
dagens finaste: musik på högstavolym påväg till ebbas,
kändes som jag var med i en film. finfint
dagens kram: carro
dagens humör: svängigt
dagens mående: ont i huvudet
dagens borde: börja med psykologin
dagens parfym: lancome hypnose
dagens bästa: att jag äntligen kan beställa saker från internet
dagens sämsta: kommer inte på något, min plötsliga huvudvärk då
dagens sysselsättning: fikat, gått i stan, suttit här
dagens materiella vill ha: id get started kit

snodd från magnus blogg. älskar att göra sådana här listor,
men brukar aldrig publicera dom. kommer säkert ta bott denna inom kort.

040110

första gången jag hörde den hatade jag den. nu älskar jag den mer och mer! jag pratar om hästpojkens nya. konstigt att det är så, att man ibland måste lyssna på en skiva 3-4 gånger för att börja förstå den. ni som har spotify kan lyssna på den här. deras blogg kan ni läsa här.


040110

kollar på en hobbyinspelad kameravideo på youtube med ett band som spela live. ibland går bilden över till den fulla, sjungande, hoppande och dansande publiken. jag ser speciellt en kille som pekar med armen mot scenen och sjunger med i låtarna med väldig inlevelse och övergestikulerande rörelser. jag skäms lite för deras skull tills jag kommer på att jag är likadan när jag kollar på konserter. det är bara så det är, man ska vara lite galen och det gör ingenting! minnen som först kommer upp i huvudet apropå detta är två konserter med mando diao.

såg dem för första gången 2006 tror jag, på the tivoli. mitt måtto är och har alltid varit att stå längst fram på konserter (förutom på festivaler där jag knappt ser några band utan dricker+umgås istället) och det var jag såklart tvungen att göra här med. de jag var där med gick och satte sig efter några minuter, men lilla jag stod kvar längst fram och trängdes mellan en massa galna killar som var 180+ långa. tillslut så svimmade jag av utmattning och vattenbrist. jag tuppade inte av särskillt länge, och som tur var fångade någon upp mig så jag stod kvar längst fram till konserten var slut. det var minnsan en upplevelse! kommer ihåg att jag var helt slut efteråt och så sjukt törstig att jag utan problem drack två stora glas vatten på raken.

andra gången jag såg dem var på siesta, men det har jag inte så mycket minne av (tack vare gratis alkohol). tredje gången däremot var på hultsfred 09. kommer ihåg att jag och en nyvunnen festivalvän stod längst bak framför storbildskärmarna och skreksjöng och dansade oss igenom hela spelningen. vi var helt galna och det var sjukt kul och förmodligen mycket jobbigare än vilket träningspass som helst!

020110


funderar på att köpa min första skiva på 10 år.

020110


010110

big no no's i alkoholväg:

- julmust light blandat med rom
drack det igår när konjaksglöggen tagit slut. förfärligt! min mage höll på att vända sig ut och in, var tvungen att skölja ner varenda klunk med proviva.

- lidlvodka blandat med fanta exotic
usch och fy. bara jag tänker på fanta exotic mår jag riktigt illa! har genom åren överanvänt den drycken tillsammans med äcklig smuggelvodka. har gått så långt att jag på något konstigt sätt känner vodkasmak och håller på att kräkas när jag har försökt mig på att dricka fanta exotic utan alkohol. min familj anar nog att någonting är lite lurt när jag vid middagsbordet avböjer att dricka läsk varje gång det är fanta exotic.

- rebenschoppenvin
detta är djävulens påkomst. har förmodligen fått mig att aldrig kunna dricka vin igen! fastän jag har försökt hälla i mig det genom att blandat ut med sockerdricka och hållt för näsan har det ändå smakat hemskt. var ett bra tag sedan jag kämpade i mig denna dryck, men får fortfarande rysningar när jag tänker på den.  

RSS 2.0