SOVDAGS

om 2 timmar ska jag upp. packat har jag inte gjort färdigt än. istället har jag tillbringat kvällen med kristi och linnea. mig i ett nötskal detta! förmodligen blir det så att jag åker till hultsfred direkt efter peace & love vilket är väldigt tråkigt eftersom det finns massa med folk jag ville träffa innan det bar iväg dit. i hultsfred bor jag i alla fall i hus vilket ska bli otroligt skönt. är rätt så avskräckt av att sova i tält efter att jag glömde mitt liggunderlag hemma under midsommarfestivalen. min rygg har inte återhämtat sig än. aja, hörs om en vecka.


PROVA WEBBKAMERAN MED ATT SE LITE UTVECKLIGSSTÖRD UT SÅDÄR





OKEJ

min bloggpause höll 17 timmar och 7 minuter. igår åt jag jordgubbar, socker och mjölk för första gången i år. mycket somrigt! efter att ha passat en överaktiv liten hundbebis sedan jag vaknat ska jag nu börja packa inför p&l imorgon. vid sju bär det av och runt samma tid på kvällen är jag framme. nu ligger penny och sover i mitt knä. ybergullig är hon!

BYEBYE BLOGGEN

(har så fullt upp just nu. tänkte ta en liten bloggpause. får se hur länge det håller)


MIN FAMILJ SOM FULDANSARE


MOI

MAMMA

SYSTER

PENNY

(skratta så jag grät när jag gjorde dessa)


STOP AND SAY HELLO

nu kan penny sitt också. hon är världens sötaste. och världens galnaste. som tur är ligger hon och sover nu, i hennes korg som är fyradubbelt så stor som henne själv. idag ska jag lära henne att lyssna på inkallning (vilket hon i princip gör redan) och ligg. egentligen skulle jag åkt till midsommarfestivalen i förrgår, men har bestämt att dra dit imorgon istället. efter sommarens slut kommer jag ändå ha besökt 5-6 festivaler. helt sjukt egentligen. i bilen jag åker till p&l med finns det en plats kvar, häng med! beroende på hur många vi är blir bensinpriset runt 300 kronor t/r vilket är mycket bättre än festivalbussen och sj som ligger på över 1000.

PENNY LANE




idag fick vi äntligen hem lilla söta penny lane. bara efter några timmar lärde hon sig både att fånga bollen som kastades och ge tillbaka den. geni!

ALL YOU NEED IS LOVE

har suttit bänkad framför tvn idag hela dan och druckit bröllopscider, ätit bröllopstårta och bröllopschoklad. bryr mig inte om alla som tycker att det slösas med skattepengar idag. riktigt fint var det! blödig som man är har det runnit tårar från ögonen kontinuerligt under hela dagen. finner fler och fler likheter mellan kungen och rudolf andersson.

imorgon blir det bestämt om en liten penny blir min!

HÖR OCH HÄPNA

jag ska förmodligen skaffa en hund! en papillonvalp. står mellan en hane och en tik, men båda är otroligt söta. på bild i alla fall. imorgon ska jag besöka dem. fattar knappt att det är sant. mer update imorgon.

OM MAN KANSKE SKA BÖRJA SKRIVA TEXT HÄR ISTÄLLET FÖR SIFFROR. FAST DÅ BLIR DET TILL 99% LÅTTEXTER, MEN DET KAN JU VARA LITE FINT DET MED








Rejoice despite the fact this world will kill you by JordynReeser.


140610


vad jag älskar hanna fridén!

140610

FYFAN JAG VILL HA KÄNSLA.

hatar att vara känslomässigt handikappad, på gott och ont.

140610

inatt sov jag över 12 timmar. såklart drömde jag som vanligt en massa sjuka och sjukt verklighetstrogna drömmar. har börjat göra det varje natt nu för tiden. känns som min hjärna arbetat så mycket under sömnen att jag är helt slut när jag vaknar. är inte ovanligt jag flera gånger per dag frågar om någonting hänt på riktigt eller om jag drömt det. i många fall har saker jag trott hänt varit en dröm. jag har inte drömt om naturkatastrofer och krig på ett tag i alla fall. det drömde jag om minst 3 gånger i veckan tidigare. sjukt verklighetstrogna dom drömmarna också. på nyårsafton var jag helt paranoid eftersom fyrverkerierna lät exakt som bomberna som släppts i mina drömmar. haha. om ni vill jobba med mig och checka in artister på hultsfred och få gratis biljett + mat + backstagepass + boende i hus med mig osv, hör av er snarast!

130610

kommer ihåg att jag tyckte denna bilden var skitful när den togs. men herregud, jag såg ju hur bra ut som helst! nu har dock den snyggheten eskalerat en hel del. efter att ha isolerat mig i två dagar och gjort i princip ingenting är jag nu fit for fight igen. tycker det ska bli fint väder. ska inte regna imorgon, ett plus i alla fall. kollar sista minutenresor. om jag hittar en för högst 2000 spänn så drar jag varsomhelst, bara det är varmt.


120610

jaha, så nu har man tagit studenten. är otroligt sliten och fattar ingenting! att åka flak var väldigt kul. idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. varit en stund i höganäs bara. har nog aldrig varit såhär rik någonsin. måste verkligen se upp så jag inte får storhetsvansinne och tror att jag kan köpa hela världen eller något! fick lite smycken och en ny ipod också. likelike. är fortfarande helt yr efter veckans bravader. får se om detta slår siesta i återhämtningstid. fräschare har man varit också. har inte tagit bort mitt smink sen i onsdes. nu ska jag ha bertmaraton!




090610


är småkär i leonardo dicaprio efter att ha sett romeo + julia. en leo som stannat i tiden och inte blivit äldre då.

080610

jag fick skorna!! nu ska jag laga kycklinggryta och fira.

080610

det finns ett par skor som jag bara måste ha. de är världens finaste. satt i x antal timmar för att leta efter dom på internet, eftersom de inte längre säljs i butik. har hittat 3 par av dem till salu. två på tradera för överpriser och ett par på blocket som säljs riktigt billigt! har mailat försäljaren på blocket och skojar inte när jag kollat min mail minst en gång i kvarten sen dess. hon har ännu inte svarat. helst skulle jag vilja ringa henne nu och höra om de är sålda. var en vecka sedan annonsen las upp. fast 11 kanske är lite tidigt. väntar till 12. prick 12 ringer jag! håll tummarna de inte är sålda.

070610

brukar inte gilla covers överdrivet mycket, men denna är riktigt fin.

070610





070610

min eftermiddag: läsa igenom skivrecensioner och förhoppningsvis hitta lite ny musik. lyssna på regnet som slår mot fönsterrutorna. lyssna igenom kents album. har aldrig tagit mig tid att göra det. du & jag döden och vapen & ammunition älskar jag, men har aldrig fastnat för deras äldre. kanske gör jag det nu. här är min spellista med bra musik. mitt niklasismenbrännmärke på handen ser inte fint ut alltså. det har börjat läka lite smått nu efter två veckor. har fått höra olika tolkningar av hur det ser ut, alltifrån tengilmärket till kycklingsteg. en sak som är säkert är att jag kommer ha kvar det hela mitt liv och bli påmind om min "galna ungdom", vilket förhoppningsvis bara skänker glädje när jag är gammal och grå (vilket jag aldrig kommer bli men ändå).


050610

jag vill bli brun men orkar inte sola. uh.

igår var en riktigt rolig dag. mådde rätt bra faktiskt! estetföreställning som blev över förväntan. ben & jerryätning och inskaffning av en superfin studentklänning. förfest med världens finaste vänner. sen festyrande som vanligt. besökte en båt och fick med mig ett antal öl. hängde på knutan och sjöng gamla visor med uteliggare tills min första buss gick hem. träffade en massa trevliga människor hela tiden. puss pådet.

020610

FUCKING FINT VÄDER, NU SKA JAG UT HEJ! Noah And The Whale – 5 Years Time

010610

okej boys and girls. på arvika och p&l måste jag, måstemåstmåste, se ingenting. fyfarao vad bra det bandet är.


010610





har känt igen båda låtarna från någonting annat men aldrig riktig kopplat. plötsligt gick allt upp för mig nyss. taken by trees version är fin men animal collectives lätt bäst.

010610

önskelista till min student (så jag kommer ihåg själv. använder faktiskt ofta min blogg som anteckningsblock. fast publicerar inte det jag skriver här för att komma ihåg själv dock, föräns nu):

pengar
dator
högtalare
lite nödvändiga hushållsgrejer
(till mitt framtida hem)
en resa

det är så hemskt att allt fint bara försvinner tillslut.

RSS 2.0