300410

har sovit från klockan 19 igår till för runt en halvtimme sen. det är ju typ 18 timmar. herregud. mår i alla fall lite bättre nu än igår. ska försöka få i mig någonting att äta, fast jag mår illa bara jag tänker på mat. igår var det enda jag åt en 7eleven brownie, vilket vanligtvis är det absolut godaste jag vet. jag fick verkligen tvinga i mig den. känns väldigt kul att vara sjuk på valborg också. fick ett mail om att jag ska på intervju om ett sommarjobb. jag har ju redan fått ett jobb, men får förmodligen bättre betalt på detta. vet verkligen inte vad jag ska göra. bild på mitt nya fina hår kommer när jag blivit frisk för er som inte sett det. nu ska jag sova lite mer tror jag.

280410

idag har jag
- haft två meningslösa lektioner, spelade spel och var inne på fb på båda
- haft en supertrevlig eftermiddag/kväll med emma
- känt mig otroligt utstirrad pga mitt hår
- visst en biblioteksskuld på 300 spänn vilken jag ska försöka flörta mig bort imorgon
- fått komplimanger för mitt hår (till och med av min frisör!)
- träffat en dansk monkibutikschef (fast dock ej i köpenhamn, då hade ju jobbet varit fixat! vore en dröm att jobba på monki) som tyckte jag verkade skittuff och gillade min stil 
- blivit kallad för sötnos av chauffören på vägen hem
- fått ett mail om att fina minimarketklänningen jag glömde buda på på tradera ändå kan bli min

 mysig låt

280410

någon som vill göra en header till mig? skulle vara mycket vänligt. sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska gå. gör instuderingsfrågor och lyssnar musik. fast blir inte så mycket gjort av det förstnämnda då det är mycket intressantare att skriva här och vara inne på facebook. mår verkligen_inte_bra. varm som en stekpanna, ont i halsen och ont i huvudet. om jag är sjuk till helgen blir jag mycket ledsen, för det är en massa roligt jag hade tänkt hitta på. har föresten i min hårförlänging och känner mig som elefantmannen. men försöker intala mig att det är fint. det är det förmodligen, är bara otroligt ovan med allt mitt hår. bara en timme kvar sen ska jag visst vara med på en textillektion på nic.

270410

den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge brukar det ju sägas. själv hade jag gärna varit utan denna (vad det kändes som) eviga längtan hem till brevlådan från när jag lämnade huset klockan 07.15 tills jag kom hem vid runt 17.00. där i låg nämnligen min efterlängade hårförlängning. hade verkligen inga förväntningar alls, som jag tror jag nämnt i ett tidigare inlägg. men som jag blev positivt överaskad! hårfärgen var exakt den jag har nu, kunde inte bli mer perfekt. ser ut som mitt egna hår, fast väldigt mycket längre, finare och tjockare. klarar knappt av att kolla mig i spegeln eftersom jag är så ovan vid mitt nya utseende men jag lär väl vänja mig. är i alla fall nöjd till 110 %! bild på håret kommer inom kort. ska försöka våga mig på att ha i hårförlängningen imorgon. nej nu ska jag ta en till alvedon för att försöka sänka min feber och dunkande huvudvärk och studera lite.


260410


är inte lika suris som på bilden för imorgon får jag 1 finfin rostbrun tröja från monki, 1 svartgrå från weekday och en hårförlängning i min brevlåda.

250410

kan knappt få in i huvudet att jag snart inte längre kommer få in 1050 kronor på mitt konto varje månad. borde vara otroligt tacksam över att ha fått sommarjobb. grejen är att pengarna jag får för det är mina i slutet av augusti. har alltså ingenting att röra mig med under min sista sommar i sverige på ett (förhoppningsvis bra) tag. hitills har jag två idéer för att tjäna pengar. 1. sälja regnkappor och öronproppar utanför konserter. 2. sälja billigt inköpt mat och dricka till hutlösa priser i en trädgård under hultsfredsfestivalen. wish me luck. nu ska jag städa rummet, plugga, beställa hårförlängning och färga håret.

älskar att min spellista på spotify med endast sjukt jättesuperbraochfin musik har 1450 tracks i sig nu. vart kommer all musik ifrån?


250410


240410

klockan är snart morgon och mitt huvud gör ont, är trött och fyllt med tankar som jag helst inte vill minnas. känner att jag har så mycket inom mig just nu att jag bara vill gråta ut det. är på bristningsgränsen hela tiden, fick till och med tårar i ögonen av att se talang och då är det illa. igår storgrät jag till världens mest förutsägbara och löjliga film som dock fick till det där oväntade översorliga slutet. önskar att jag var full nu och höll på att bli utsjasad av en vakt vid stängningsdags på ett tänt tivoli utan att fatta vad det är som händer.

oh my god
what if we had an accident
oh my god


240410

rösten som säger jag älskar dej i robyns fembot vid runt 1 min är sjukt läskig.

240410

imorgon ska jag göra det jag egentligen haft i åtanke i sisådär 5 år, nämnligen köpa hårförlängning. har hittat en jättebillig försäljare jag mailat med och allting låter hur bra som helst. kanske blir jag grundlurad, men man måste våga ta lite risker här i livet. funderar över att inaktivera mitt facebookkonto. gör egentligen ingenting vettigt där samtidigt som det tar upp en massa tid och är beroendeframkallande. ett plus är i alla fall att jag inte är lika beroende av att gå med i grupper/sidor längre. jag var riktigt hemsk ett tag, stackars alla mina vänner som fick se alla hundratals :p:P:p:P:p, turban och hästgrupper jag gått med i.

fick reda på idag att jag fått sommarjobbet jag var på intervju för i onsdes. är sjukt glad! det bästa är, förutom att jag slipper oroa mig över att vara fattig hela sommaren, att jag inte missar en endaste festival jag planerat att gå på. förutom emmaboda, men hade endast tänk att gå på den om jag får tag i en biljett för under 500 spänn. nu ska jag somna till en film som vanligt.

220410


amazing radio dept. har släppt nytt om ni missat det. här finns skivan på spotify. albumet har fått högsta betyg överallt och jag kan inte annat än hålla med. låten i videon blir bara finare och finare ju mer man lyssnar på den.

220410

eftersom det snart bär ut i världen hade jag tänkt att slå på stort och få en festivalsommar att minnas. hitills ska jag gå gratis på siesta och arvikafestivalen. fick nyss reda på att jag ska checka in artister på hultsfred vilket gör att jag får gratis inträde även på den. har också inhandlat en midsommarfestivalbiljett för ynka 150 kronor. hitills har jag ordnat allting väldigt budget tycker jag. mitt mål är att lyckas festivala för lika lite pengar som förra året. lär bli svårt att försöka slå men inte omöjligt. hör gärna av er om ni vet någon som säljer en emmabodafestivalbiljett billigare än på hemsidan.

220410


varning för tjejigt inlägg!

idag har jag spräckt min ickeexisterande budget och köpt smink för alldeles för mycket pengar. har i alla fall äntligen köpt en ny bra foundation som är guds gåva till människan jämfört med i.d. när jag förra gången försökte köpa en ny foundation och nämnde att anledningen var att jag tycker id är skit (med lite finare valda ord då) sa butiksbiträdet att jag använder fel teknik när jag applicerar foundationpudret och lät mig inte köpa någonting nytt. idag träffade jag dock för första gången en säljare som inte var idfrälst! när jag nämnde att idsminket inte håller länge, blir fläckigt och gör mig torr höll hon med. själv hade hon precis fått en allergisk reaktion efter att ha provat det. fick lite smågåvor och en dagkräm från clinique (värde lika mycket som det jag betalat för) som jag ska kolla in lite närmare nu.

200410

är sjuk så missar natw. känner mig som madicken när hon inte fick följa med på utflykt på grund av sin hjärnskakning. men oturligt nog har inte bandmedlemmarna blivit plötsligt sjuka och tvingats flytta fram spelningen. en sak jag har tänkt lite på är detta askmoln från island. snart är det sommar och festivaler, det är inte många veckor kvar till siesta tillexempel. vad händer då om alla flyg fortsätter vara inställda. blir förmodligen bara skandinaviska artister som lär uppträda då. har föresten denna låten i huvudet (vet inte om jag ska skratta eller gråta).

200410



ska se mina älsklingar idag. lycklig_tjej

190410

om man låtsas att allt är fint, blir det fint då? fint som i vackert. fint bedårande ljuvt fagert. om det är möjligt att leva i en fantasibubbla av vackerhet hade jag gärna velat vara där nu och förinta alla nålar i världen.

är rädd för hur tomt mitt huvud är nu för tiden.

och en sak till. det enda som funkar är att skratta åt allt det sorgliga.

godnatt

170410



är glad över att jag är ambassadör för siesta och även i år slipper denna långa helveteskö. (skadeglädje)


160410

sitter och segar med kristi i min soffa. eller hon ligger rättare sagt ner i soffan med sina ben på mig medan jag har mina på bordet. båda är lika sega. såhär kommer det förmodligen vara varje söndag när vi flyttat ihop. typ bakiskolla på tv hela dagen och tillslut utbrista "oj nu blev det visst kväll helt plötsligt, vi kör städardag nästa vecka istället". nu ska jag ta och göra frukost.

120410








lite mobilbilder från idag.

110410

lite update: har nyss gått viken-hbg vilket är några mil. ligger nu i min säng med döda fötter och äter choklad med musik på högsta volym.


080410


080410

ska städa mitt rum. snart. den ena högtalaren är sönder vilket är väldigt störande när man lyssnar på musik. imorgon ska jag köpa en ny foundation + puder. detni! det värsta är att när jag väl börjar köpa smink kan jag aldrig sluta. är så mycket jag "behöver" (förutom foundation och puder även läppstift, rouge, foundationpensel, concealer, primer, rengörningscreme, ansiktsvatten osv) vilket inte alls är bra för min ickebefintliga förmögenhet. johnny var evas hjärtas låga. idag började jag och kristi planera så smått inför vårt framtida samboskap. jag tror inte det blir hälsosamt för oss i köpenhamn med tillgång till sprit överallt. men en upplevelse för livet förhoppningsvis!

050410


spontant är ju bäst. så, lite bra musik följer nedan.


andrew jackson jihad
galet= jag älskar det

casiotone for the painfully alone
var rätt nyligen jag upptäkte detta
fantastiska fantastiska fantastiska bandet

killers.

the drums
är kär i dessa. mina favoritlåtar med
dem som finns på spotify finner ni här

magnus ekelund
innan kallades han elmo. nu sjunger han på svenska. 
låten undet tiden som jag väntar är min favorit

long, long time ago
finare och vemodigare är svårt att hitta

little joy
deras skiva har hunnit bli två år gammal nu. själv har jag lyssnat
sönder den. om ni inte hört den har ni definitivt missat någonting

makthaverskan
överhypade och överbra

my darling YOU!
måste avsluta med dessa. ska köpa deras skiva snart.
har inte köpt en skiva sedan jag var runt sex år, så ni
kanske förstår hur mycket jag älskar dom

050410

woah är mitt nya ord.

woah!!

vetni. på torsdag ska mina älsklingar anders och måns bli hyllade på babel i malmö. typ som roasting fast tvärt om. låter ju hur fint om helst! måste dit. nån som hänger på?

den 20e spelar noah and the whale på babel. jag måste dit även då! inte så ekonomiskt kanske. jag som alltid är van att få pengar, snart så blir det inga mer studiebidrag. åh pats. patsipatsipats. kom en låt med dom på spotify nu. bandet som knappt någon gillar men som jag avgudar. var länge sen jag lyssnade på dom, har inte unnat av olika skäl. känns bra att äntligen kunna göra det igen. känns samtidigt väldigt underligt hur mycket nostalgi och känslor som kan rymmas i en 4.27 minuter lång melodislinga.


050410


zappar förbi bröderna lejonhjärta.

jonathan: den som fångar henne död eller levande får 15 hästar.

skorpan: den som fångar dig då?

mamma: den får 20 hästar…och en get                  

 


050410

kom att tänka på när jag var på debaser för ett tag sedan. där pussade en tjej på mig och frågade mig flera gånger om jag var hög. det var jag förstås inte. det konstiga är att jag var väldigt ledsen den kvällen. hade tidigare under dagen pratat om saker jag försökt förtränga och som drogs upp allt för tidigt, innan såret knappt börjat läka. för henne var jag en ovanligt glad, impulsiv, social och skrattande främling. personlighetsdrag som hon verkade avguda. när jag tänker tillbaka och går igenom kvällen i huvudet hade den kunnat vara helt fantastisk. utåt sätt var den det. utåt sätt var jag gladare än på länge. men inombords kände jag någonting helt annat. jag avskyr när saker som hade kunnat vara hur fina som helst förstörs på grund av nedstämdhet som endast finns inom mig och inte syns.

det är så mycket jag vill samtidigt som jag knappt har energi för någonting. saker och ting är oftast inte som de ser ut.

040410


and how will i survive, survive, survive, survive?

040410


030410


här är lite bilder.




skoavtryck i belgien



utsikt



moi



mat i camden



städat och fint


030410

vet inte vad jag ska göra av denna bloggen.

jag kan vara seriös, överanalyserande och djup. jag kan vara ironisk och humoristisk. jag vet att jag skriver bra (när jag orkar). just nu känns allting dock otroligt meningslöst. har alltid tyckt om att blogga och uppskattar att ni läser. men för tillfället känns det som jag inte ger någonting. jag får nästintill ångest varje gång jag publicerar någonting eftersom jag är så missnöjd med hur tomt det jag skriver är. jag har mycket mer att ge än detta, det vet jag.

men i alla fall, nog om mitt beklagande över denna lilla skitbloggen. hemma nu och mår inte så bra. spydde hela dagen i förrgår och har inte riktigt hämtat mig sen dess. matförgiftning eller något i guess. lyckades i alla fall få i mig lite mat nyss. älskar att jag har tre påskägg att äta upp också, mår illa av bara tanken. om någon känner sig godissugen är det bara att komma förbi, barn / mysig farbror 70+

ligger i min säng och lyssnar på brittisk indiepop och deppar över hur litet, grått och tråkigt allting är här i landet lagom. borde sminka av mig, har på mig gårgårdagens =min hy är totalt förstörd, men orkar inte. köpte en hel del fina kläder och hela 4 par skor och 2 tygväskor. mina topp tre favoritaffärer på oxford street är lätt primark, topshop och urban outfitters. nu ska jag bädda ner mig och se världens sämsta film som är så dåligt att den nästan blir bra, nämnligen störtkär.

RSS 2.0