260310

har precis börjat packa vilket är i förvånansvärt god tid för att vara mig. om exakt 12 timmar så bär det iväg. kommer nog inte få tillgång till internet i london så detta är förmodligen sista gången jag skriver här på en vecka. vi hörs!




260310


250310

idag har jag sprungit runt i stan och satt upp affischer. trots det finfina vädret blåste det en massa vilket gjorde det otroligt mycket jobbigare för mig. eftersom jag inte innehar någon häftpistol (och är för snål för att köpa en ny för typ 300 kronor) kom jag på den briljanta idén att sätta upp alla affischer med tejp. det gick lite sisådär och tog en väldig tid. kom fram en hel del personer och började prata med mig, allt från pensionärer till små gangstas. måste vara en död stad man lever i då folk fascineras så mycket över lite affischer. var på min gamla grundskola. åh vad jag saknar den. alla var så söta där, försökte ragga med mig så många som möjligt till siesta. nu ska jag börja att packa så smått inför london. bara en dag kvar nu. sedan somna till en film som vanligt. blir nog anastasia ikväll, min favorittecknade film.

230310


220310

dagens ilandsproblem: det fungerar bara att komma in på traderas hemsida genom att först gå in på google, söka på tradera och sedan klicka på länken. onödigt ansträngande!

220310


210310

finns en applikation på facebook där man kan se alla sina gamla statusuppgraderingar. läser igenom mina nu, mycket underhållande. här följer några utvalda godbitar med kommentarer.

2009-02-07 var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig
(alkoholist javisst)

2009-02-25 is smiling like a beer in a bar
(basshunter är utan tvekan sveriges djupaste låtskrivare)

2009-02-23 kör en diskmedelhårinpackning
(efter att ha fått daxvax i hela håret blev det tvättning med yes ungefär 10 gånger per dag i en vecka för att få det att försvinna)

2009-03-10 tycker du ser ut som en fältbiolog!
(ni som sett mina hjältar anders och måns  tidigare tv-program förstår)

2009-03-23 varför vara butter när man kan vara smörig!
(otroligt torr och jättedålig ordvits som dök upp i min hjärna. själv tyckte jag att det var så bra att jag startade en grupp vid samma namn. den finns nog fortfarande kvar)

2009-04-01 tycker lasse stefanz musik är riktigt svängig!
(ironi var det ja)

2009-04-18 fittslaim taiste like daim!
(fyllestatusar i mitt hjärta. tror detta var victor som skrev. det blev en hel del fler sjuka och halvt ofattbara statusar)

2009-04-21 har en känsla som vore vid männen bakom den ätbara papptallriken.
(har verkligen tänkt men är fortfarande som ett frågetecken. förstår inte denna statusen alls)

2009-05-19 går till bussen istället för att springa för en gångs skull :)
(vad jag minns så sprang jag till bussen ändå, såklart)

2009-07-10 haft världens bästa första festivaldag! sen åkt taxi med en galen chaufför i 2 timmar, fått en slang i näsan av en doktor i rymddräkt och en massa stick i armen, hållts isolerad och underhållt mig med att spela zombiespel och super mario. men ha
(varför händer det alltid mig sjukt random saker?! tror det stod lite till på denna statusen men det verkar ha försvunnit. missade ju 2 dagar på hultsfred på grund av att jag misstänktes ha svininfluensan)

2009-08-29 dammar av mina skor och vad hittar jag i den ena om inte en ostbåge <3
(där märker man hur ofta jag städar)

2009-09-02 Lyssnar på Barbados och öppnar en flaska Renat
(hahaha. förstår inte denna statusen heller. kan omöjligt vara jag som skrivit det)

2009-10-12 älskar min relation till busschaufförer. om de inte applåderar och ger mig komplimanger för att jag springer så snabbt till bussen klagar de över att "det är du som borde vänta på mig och inte tvärt om".
(tror jag är ökand bland samtliga som kör 220:an)

2009-11-17 förundras pappas gubbhumor: "när jag fikade med håkan så beställde han en caffelatte. då sa jag: beställde du svart kaffe, en caffeblatte?"
(när pappa berättat detta skrattade han för sig själv i flera minuter efteråt)

ja, inte så värst intressant detta kanske. menmenmen. godnatt








200310

om exakt en vecka så drar jag till london!! förstår det knappt. ser i alla fall fram emot det sjukt mycket. har varit på vift i några dagar nu så har inte haft tid att uppdatera här. har världens roligaste video sedan igår som jag tänkte ladda upp här där jag shotar tequila på mcdonalds från en använd dippförpackning och en gubbe spelar gitarr och håller allsång bakom mig.

150310




discobowlade. jag vann! för det vill jag tacka: mig själv, alkoholen och slumpen.

140310

i sann traditionsanda känner jag mig tvungen att skriva någonting om melodifestivalen. som vanligt blev jag otroligt besviken över vem som vann. som vanligt bestämde jag mig för att aldrig mer se programmet. som vanligt beklagade jag mig över svenska folkets omdöme samt över vilket svensson-land jag har oturen att bo i. skånes nya stolthet eric saade borde ha vunnit. eller kanske möjligen salem al fakir. nyss har jag varit på släktfest hos mormor vilket resulterat i att jag ätit för några veckor framåt. först välkommstilltugg, sen huvudrätt, efterrätt, snacks och fika. är otroligt jättetrött. varför förstår jag inte alls, sov runt 3 timmar igår eftermiddag och 12 timmar under natten. nej, nu ska jag ut och gå en runda och ladda upp lite bilder från helgen på facebook.

120310

har knåpat ihop en 8:e spellista. världsbäst musik om jag får säga det själv.


100310

anmälde nyss, lite random sådär, ett grymt bra band till hultsfreds rookiescen. dom vet inte om det själva, vilket gör det extra roligt för mig att berätta om dom får chansen att spela där. det borde dom. dom är bäst. kom nyss på en lite rolig sak. jag har varit "på g" (världens fulaste uttryck) med samma killar som två av mina favoritbloggerskor också varit. världen är så liten. håller på att fundera ut vad för text jag ska tatuera in på min handled. dock en tatuering som håller i 6 år, aldrig en riktig för min del. nu ska jag ut och göra viken osäkert!

080310


tänk er känslan åka en nästintill tom stadsbuss mitt i natten, med hörlurar i öronen och denna låt på högsta volym. fantastiskt! älskar låten.

060310

klockan är 19.30 och jag är inte ett dugg hungrig, trots att jag inte ätit någonting på hela dagen. mycket konstigt! ska dock snart unna mig min favoritglass, nämnligen ben & jerrys half baked och se titanic. om jag känner mig själv rätt kommer jag börja storgråta redan vid förtexten. är otroligt känslig när det gäller filmer som många av er säkert redan vet. ja, min födelsedag igår då. förstår knappt ens att jag fyllt år. trots att jag i början kände lite nej-vad-jag-är-gammal-ångest blev kvällen tillslut riktigt riktigt kul. förfestade på bara rock och tapaz innan det blev av till tivoli. vill ge en stor eloge till min pappa som fixat och trixat med mina whyredskor. innan hade de lite repor och var lite blekta i färgen. nu är de glansigt djupsvarta utan en endaste repa i syne. är förmodligen finare nu än de var när de blev köpta! tillslut vill jag passa på att gratta ernie. är så glad du äntligen har hittat dig en tjej! hon verkar skitbra och gullig.


050310

väcktes idag klockan 7 på morgonen av lite falsksång, min favorittårta och paket. äntligen slipper jag gå runt i söndriga/smutsiga strumpbyxor, nu har jag 4 nya! efter mitt paketöppnande somnade jag om med tårtan bredvid mig i sängen. när jag sedan vaknade för några minuter sen var hela tårtan uppäten. jag har visst uppgraderat mig från att läsa sms i sömnen till att äta tårta i sömnen. som tur var har jag inte pratat med någon i telefon, men hade en hel del missade samtal. förstår inte hur jag inte vaknat då jag hade mobilen bredvid mig. eller nu när jag väl tänker på det tror jag att jag vaknat till, men inte riktigt reagerat. nyss ringde pappa som alltid vill spejsa till det till det yttersta. istället för att själv säga grattis spelade han upp en födelsedagssång genom telefonen. det tog dock lite tid för "tekniken att fungera" (som pappa så fint uttryckte det) så blev en hel del "hallå är någon där?" innan sången väl började spelas upp. det har föresten blivit min grej att drömma om katastrofer och krig. inatt så drömde jag om en tsunami. nu ska jag fixa till mig och äta ute för första gången i min egen hemby.

040210

om en dag har jag bara ett år kvar som tonåring. deperimerande. ska försöka vinna en skitsnygg tyllkjol på tradera att ha under min klänning på studenten. kommer definitivt att ha världens snyggaste budgetoutfit. föresten, nu är det bestämt. jag ska skaffa hårförlängning. fattar inte varför jag väntat så länge, har velat ha det i flera år. om någon vecka så smäller det! då ska jag få världens finaste och volymigaste hår. sist men inte minst så så vill jag säga grattis på födelsedagen till min gamle kompanjon kotte aka kristina! tänka sig att vi hållt ihop i hela 19 år nu minsann.

010310

istället för att få lite välbehövd sömn läser jag runt lite på mina favoritbloggar.
hittade denna lista på cissis blogg och kan inte motstå att göra den. sen ska jag
somna in framför en obligatorisk vhsfilm.

namn:
 josefine linnéa nilsson

kallas för: josse

stjärntecken: fisk

höger eller vänsterhänt: vänster

piercingar: nepp

tatueringar: inte det heller nej

längd: dvärg + 7 cm

skostorlek: 38

hårfärg: fulbrunt, vill bli ljushårig!
fräknar: får lite oregelbundet placerade fräknar när jag solar

önskar du att du bodde någon annanstans? JA

tycker du att du är attraktiv? endast när jag går från att varit sunkig i
flera dagar till att duscha och fixa till mig = drastisk förändring till det bättre

dricker du? ja, annars dör man ju

röker du? never ever

vilket schampo använder du? tresemme eller vad det heter, inte bra

vilken parfym använder du? ibland lancome hynose

vad är du rädd för? oj mycket. är rätt så paranoid av helt orimliga anledningar.
rädd för att bli galen, att ett flygplan ska störta i mitt rum när jag sover (eller
släppa en bomb), är rädd för skräckfilmer och säkert hundratals andra saker
jag inte kommer på just nu
gillar du att tvätta? vet knappt hur man tvättar

senaste...

personen du ringde? säljaren av falska emmabodabiljetter

personen som ringde dig? pappa

filmen du hyrde: minns inte 

låten du hörde: rövarsången från ronja rövardotter

tv-program du såg: real housewifes of blahblah

person du tänkte på: en person som jag börjar tänka på hela
tiden men minst av allt vill ha i mina tankar

favorit...

låt: ojoj. finns så många bra att man nästan blir knäpp när man tänker
på det. har alltid olika favoritlåtar som jag lyssnar sönder för att sedan
lyssna sönder en ny osv. just nu får jag väl säga när jag drömmer med
hästpojken
sak att göra: beror ju på humör. men sova och sega gillar jag. och festa
när jag känner för det

dryck: champagnebrus, godast i världen

kläder: strumpbyxor, korta klänningar/kjolar, oversize tshirts, mycket svart

sport: ingen

bil: ford angela!! ville iaf ha en sån bil efter jag sett den andra harry potterfilmen

film: just nu ronja rövardotter

har du någonsin…

blivit arresterad? nej men nära på

gråtit över en pojke? JA

gråtit över en flicka? ja

ljugit för någon? ja

varit i slagsmål? nej


antal…

gånger ditt hjärta brustit? många

personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? runt 10 kanske

gånger ditt namn varit med i tidningen? vetinte, men har ett rätt vanligt namn

senaste…

boken du läste? någon überförutsägbar chicklitbok som lästes ut på några timmar

personen du fick mejl av? tradera

personen du fick brev av? tele 2 av okänd anledning

personen du fick sms av? kristi tror jag

gången hela din familj åt middag tillsammans? 10 år sedan kanske

saken du köpte? en midsommarfestivalenbiljett


vad har du gjort idag?
 absolut ingenting vettigt alls. övningskört lite. och
legat framför datorn i min säng och ätit pizza

brukar du svära mycket? nej

när går du upp på morgonen? om jag hade fått välja hade jag aldrig gått
 upp ur sängen före 11-12

vad har du på dig? en ljusblå tshirt jag fick på hultsfred 08

är du glad nu? kan jag inte precis påstå

vad dansar du till? basshunter 

stockholm är… ? svea rikes hufvudstad

land du vill besöka? wonderland alternativt neverland


RSS 2.0