gästbloggande av http://youaredreaming.blogg.se


hej hej alla fina!

just nu sitter jag, lukas & josefine på min balkong på södermalm o myser.
just nu lyssar vi på imogen heap, det är fint. vi testar löshår på lukas och
sjunger för fulla muggar. vi mår dåligt, kanske lite bättre nu.

vi befinner oss här för popaganda. popaganda är fint! robyn var mysig igår.
vi missade belle and sebastian, jag och josefine, eftersom vi satt här hemma
och pimplade vin. det gick rätt bra ändå! slutet gott, allting gott!

snart ska vi städa upp lite här, ligger skit överallt. sen ska vi duscha o göra
oss redo inför the concretes. jag som ville shoppa innan! tror inte det blir av.
men imorgon :*

nä, tjing tjing alla ni som läser. vi ses nog mer på popaganda!

PÖSS /ejm

föresten,

en sista grej innan jag åker. har sålt min digitalkamera och köpt engångskameror istället. mycket roligare + att digitalkameran jag hade sög! kommer förmodligen fota upp dom 2 jag har under helgens bravader. så när jag kommer hem blir det lite bilder. kulkul. på den första kameran tog jag en hel del bilder (vilket jag inte minns mycket av) när jag var i malmö. ska bli mycket spännande att framkalla dem.

yes!

har letat efter ett par sådana här skor skitlänge. äntligen har jag hittat ett par. billiga är dom med! har rätt många liknande hemma. med kilklack, vanlig klack, nitar på och ett par i lack. grejen är att dom jag har är överanvända (vilket syns väl på dom). morgondagens första shoppingobjekt blir därmed dessa.

packad och klar

tror jag har fått med allt inför min sthlmsvisit. ska bli väldigt kul i stora staden. av en mycket trevlig slump bokade jag och helena resa upp på samma tåg. väl i sthlm ska jag bo med finfina emelie i en finfin lägenhet mitt i stan. håller tummarna vädret blir någorlunda okej. kommer shoppa och supa bort alla mina pengar. hörs på tisdag då gott folk! nu ska jag sova till världens bästa anders & måns.

a-a-alice


who the fuck is chanel?

datorn med avatardvdn i sig dog så har inte hunnit se färdigt filmen än. just nu håller jag på att leta efter en ny tygväska. har hittat hur många finfina som helst. har dock bara råd att köpa en

Fake Chanel 2,55 illustration Tote Bag
står mellan bla. denna...

...och denna

YSL INSPIRED STYLISH TOTE BAG
...och denna




...och denna (skulle bli sjukt rolig att gå runt med)



...till sist apropå robert p





ska snart se avatar för första gången (ja, jag är sen)

 

känner på mig att jag kommer hata den. brukar inte gilla filmer som merparten gillar. men vi får se, återkommer efteråt. ett stort plus är dock att regissören tidigare skapat världens finaste film.

älskar låtar man inte lägger märke till särskillt mycket när man hör dem första gången, men som bara blir bättre och bättre efter varje lyssning. för mig var detta är en sådan låt

 





bajinda behind the enemy lines – up in the sky - (denim venom remix)

världens minsta glass?



...

de senaste dagarna har jag i princip bara jobbat. och läst böcker. känns lite som den gamla goda tiden när jag läste hela tiden, ofta runt 3 böcker åt gången.


lyssnar på the drums livesändning från wow. önskar jag vore där! förutom martin så har jag en liten crush på sångaren jonathan pierce.







äntligen finns best coast på spotify

best coast – crazy for you

till dig

en av mina farbröder gick bort i cancer för några dagar sedan. han var en helt fantastisk människa som trots att han i hela sitt liv kämpade mot olika sjukdomar hade en enorm livsglädje. han kommer alltid finnas kvar i mitt minne och inspirera mig.

i förrgår var jag på begravningen. något av det finaste var när lilla telefontokiga kasper på 4 år sa: "jag har ringt upp till sören i himlen. han har det bra. om ni vill kan ni få telefonnummret till honom".


london? köpenhamn? berlin? amsterdam?

sitter och jobbar. åt nyss en skitgod dagens för 35 kronor. tummen upp för personalrabatt.
funderar lite över vad jag ska göra av mitt liv.




nyfunnen bra låt

existensminimum – i won't go

provade att leka lite i picasa. peters bild från arvika





.-^------.______________________________

 

snart pryds min arm av ännu ett festivalarmband. har nu köpt resa hem och popagandabiljett också. förmodligen sista festivalen i sverige någonsin= pepp!













hur snygg är inte emma watson i sin nya frisyr?



musik

#12
#11
#10
#9
#8
#7
#6
#5
#4
#3

#2
#1

nu har jag köpt biljett till sthlm = ingen återvändo. jag hoppas att sommarens sista festival blir årets bästa!





älskar bilden. jag ser verkligen helt förstörd ut. vilket jag definitivt inte är. osminkad och vitröd dock. nu bär det iväg till andra sidan av viken!








STHLM CALLING

festivalsommaren är förmodligen inte slut än. blir nog popaganda också! har aldrig varit där tidigare så ska bli skitkul. imorgon är sista dagen på sommarjobbet. sedan blir det en del extrajobb också. då ska jag själv bemanna naturum på kullaberg och leda två grottvandringar per dag. herregud. på popaganda ska jag ta en massa massa bilder. är verkligen sämst på det, men är ju hur kul som helst att efter festivalandet kolla igenom bilderna man tagit och fylla i lite minnesluckor.


moi et lois på emmaboda. olofs bild

TACK FÖR ALLT

okej. oskar säger jag bara. under emmaboda gav killen mig tak över huvudet, en nybäddad soffa att sova i, "frukost på sängen", trevlig tvåmannaförfest, massa öl, gitarrspelande och mat. allt detta till en okänd förvirrad tjej han träffade i en tunnel klockan 4-5 på morgonen efter att en sur vakt inte ville låta mig vara kvar på radio depts hotellrum. har sällan träffat en sådan otroligt öppen, snäll och genuint godhjärtad människa som oskar. jag började fälla glädjetårar flera gånger när jag var hos honom. jag frågade "varför är du så snäll mot mig?" och han svarade "det är bara såhär jag är". det finns stunder då jag tappar hoppet för mänskligheten. vid de tillfällena kommer jag alltid tänka på alla oskars där ute.


RSS 2.0